Privātuma Politika

Šī privātuma politika sniedz informāciju, kā SIA “Karīna Račko ievāc un apstrādā Tavus personas datus, kad Tu apmeklē un veic pasūtījumus mājaslapā karinaracko.com.

Kādus datus mēs vācam

  • Veicot pasūtījumu mājaslapā karinaracko.com, Tu nodod savus personas datus – vārdu, uzvārdu, telefona numuru, adresi un e-pasta adresi, SIA “Karīna Račko”, reģistrācijas numurs 40203221988, kurš ir uzskatāms par datu pārzini.
  • SIA “Karīna Račko” izmantos Tavus personas datus pasūtījuma izpildei, saziņai, preču piegādei un komerciālu paziņojumu nosūtīšanai, ja esi piekritis/-usi to saņemšanai.
  • Tev ir tiesības atsaukt piekrišanu komerciālu paziņojumu saņemšanai jebkurā brīdī, nospiežot uz saites no SIA “Karīna Račko” saņemtajā komerciālajā paziņojumā vai rakstot SIA “Karīna Račko” uz e-pastu: racko.karina@gmail.com.

Datu izpaušana trešajām personām

  • SIA “Karīna Račko” nodos Tavus datus Tevis izvēlētam piegādes uzņēmumam, lai nodrošinātu Tevis pasūtīto preču piegādi.  
  • Ievadot savus kredītkartes datus mājaslapā, Tu nodod tos apstrādei starpniekpakalpojumu sniedzējam Paysera, lai nodrošinātu pasūtījuma apmaksas veikšanu.
  • SIA “Karīna Račko” neizpauž Tavus personas datus trešajām personām, kas nav saistītas ar pasūtījuma veikšanas un preču piegādes nodrošināšanu.

Datu uzglabāšana

  • Ja veic pasūtījumu mājaslapā, Tavi dati tiks uzglabāti SIA “Karīna Račko” datu bāzē divus gadus pēc pēdējā pasūtījuma veikšanas.
  • Ja esi norādījis/-usi savu e-pastu, SIA “Karīna Račko” nosūtīs Tev uz e-pastu jaunāko informāciju par jauniem produktiem, pasākumiem, īpašiem piedāvājumiem. Tava piekrišana būs derīga trīs gadus pēc tās sniegšanas. Šī termiņa beigās SIA “Karīna Račko” nosūtīs Tev e-pastu, lai pārliecinātos, ka vēlies turpināt saņemt SIA “Karīna Račko” ziņu apkopojumu.
  • Mēs rūpējamies par Tavu datu drošību un apstrādi atbilstoši normatīvo aktu prasībām.

Sīkdatnes

  • SIA “Karīna Račko” mājaslapā izmanto sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu tās funkcionalitāti, ievāktu apmeklējuma statistikas datus un uzlabotu lietotājiem sniegtos pakalpojumus. Mājaslapā izvietotais sīkdatņu paziņojums informē apmeklētājus par sīkdatņu izmantošanu un ļauj izvēlēties, vai ļaut izmantot sīkdatnes.
  • Sīkdatņu nepieņemšana neliegs Tev apmeklēt un lietot mājaslapu, taču var ierobežot mājaslapas izmantošanas iespējas.

Informācija par tavu datu apstrādi

  • Tev ir tiesības saņemt informāciju par Tavu datu apstrādi, iegūt informāciju par personām, kuras ir saņēmušas Tavus personas datus no SIA “Karīna Račko”, kā arī iegūt informāciju par to, kad Tavi personas dati pēdējo reizi ir tikuši laboti vai dzēsti.
  • Lai saņemtu informāciju par Taviem datiem, kuri glabājas pie SIA “Karīna Račko”, veiktu labojumus, dzēstu vai saņemtu datus, vērsies pie SIA “Karīna Račko”, rakstot uz e-pastu: racko.karina@gmail.com.
  • Mēneša laikā no pieprasījuma iesniegšanas Tev ir tiesības saņemt pieprasīto informāciju vai argumentētu atteikumu, ja informāciju sniegt nav iespējams.
  • Ja uzskati, ka Tavi dati tiek apstrādāti neatbilstoši normatīvo aktu prasībām, Tev ir tiesības vērsties Datu valsts inspekcijā, adrese: Blaumaņa iela 11/13, Rīga, LV-1011.